Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-84679295-10

de totaaloplossing voor de startende ondernemer en club-in-club toepassingen

Hier draait alles om small Group Personal Training in de vorm van een kleine groepsles onder begeleiding van een Performance Coach waarbij de oefeningen worden aangepast aan verschillende doelgroepen en niveaus. Daarmee bereik je niet alleen fitness-freaks, maar de volledige brede markt.

Dé kans voor de toekomst!

Functional training is meer dan een trend en een op zichzelf staande discipline. Experts zijn unaniem van mening dat Functional Training dé kans voor de toekomst van de fitnessbranche is. Zie jij dat ook zo? Profiteer dan van de kans om hiermee als fitnessondernemer te starten of dit als concept in je bestaande fitnessclub op te nemen. 

 Reserveer nu je regio

Vraag en antwoord

Als startende ondernemer komen er veel vragen en uitdagingen op je af voordat je überhaupt met je club kunt beginnen.
- Hoe vind ik een geschikte locatie?
- wie helpt mij bij de bedrijfsplanning?
- hoeveel geld moet ik lenen?
- wat is een goed prijsbeleid?
- hoe kom ik aan een goede fitnessinrichting?

Op al deze vragen is het antwoord: FT-Club van Greinwalder & Partner. Ontwikkeld in samenwerking met de experts van Perform Better.

 

 

kwaliteitsmerk

Pofiteer van de combinatie van het beschermde kwaliteitsmerk FT-Club, de expertise van de marketingspecialisten van Greinwalder & Partner en de inhoudelijke kennis van Perform Better over functional training. Daarmee is het fundament voor succes gelegd. Het belangrijkste daarbij: je blijft volledig flexibel en vrij in je beslissingen.

 

mobility

 

 

minimale investering

Je aanvankelijke investeringskosten zijn minimaal en je bespaart veel tijd doordat je geen concept meer hoeft te ontwikkelen. Je kunt je meteen richten op het werven van klanten en geven van Small Group Personal Training.

Bepaal zelf het tempo van de ontwikkeling en de groei. Je hoeft niet meteen meerdere medewerkers aan te nemen en ook niet 7 dagen per week 16 uur per dag open te zijn. Je plant alle trainingstijden efficiënt in en gaat alleen open als klanten een groepsles boeken.

Zo bespaar je tijdens de opstartfase veel kosten en kan je een gezond bedrijf ontwikkelen.

Reserveer nu je regio

burn