van idee tot succes

FT-Club koppelt de ongeëvenaard hoogstaande trainingsfilosofie van Perform Better (ontwikkeld i.s.m. Mike Boyle Strength & Conditioning, FMS, Institute of Motion etc.) aan een effectief businessmodel, ontwikkeld door Greinwalder & Partner. Greinwalder & Partner is Europa´s grootste consultancy- en marketingbureau voor de fitnessbranche. 

 

ft-club-3-maanden

 

Jij hebt een idee en Greinwalder & Partner begeleidt, adviseert en ondersteunt je samen met Perform Better om hiervan een succes te maken. Cruciale factor is daarbij de integrale visie op jouw specifieke situatie, je markt en de concurrentie-situatie in de regio.

Daarbij krijg je wezenlijk meer dan een standaard oplossing! Je persoonlijke consultant en marketing
specialist is jouw sparring partner. Hier kan je terecht voor al je vragen en samen zoeken we oplossingen om je wensen te realiseren. Je profiteert ook van het uitgebreide netwerk en de ervaringen die onze adviseurs in de praktijk bij soortgelijke projecten hebben opgedaan.

Je ontvangt een flinke hoeveelheid know-how en power: je persoonlijke grafische vormgever, een productielijn voor professioneel promotiemateriaal, bijscholingsservice voor je personeel en, last but not least, de Online-Marketing-Service. Deze combinatie maakt je onoverwinnelijk en zorgt voor de
beste resultaten. Je ziet het: we hebben allebei dezelfde doelen en trekken aan hetzelfde “rope”.

Be part of it

Reserveer nu je regio!